hits

Vektnedgang hittil

 • Publisert: 11.06.2018 18:59 Kategori: Livet
 • Nå har jeg fortalt det meste som er å fortelle om tiden før operasjonen og operasjonsdagen, så nå kommer en oppdatering av tiden så langt. Etter dette innlegget vil det blir mer hverdag og videre fremgang i vektnedgangen, så håper jeg dere vil følge med videre.


  På mitt største. Kostymet får rompa noe større, men ellers all me..

  Jeg har så langt etter operasjonen hatt det veldig bra. Energinivået var veldig labert til og begynne med, men det har kommet seg og utover det så har formen vært bra. Lite smerter, tåler det jeg spiser av mat, og syns jeg har det bra. Jeg har vel egentlig bare en gang spist så mye at jeg har kjent det har vært fullt. Det var for øvrig en veldig rar følelse. Det kjentes ikke i magen, men det var akkurat som om maten jeg prøvde å svelge, satt bomfast og jeg ble rett og slett uggen. Etter litt tid fikk det siget ned og jeg var rimelig ferdig med det måltidet. Jeg har ikke noe behov for å oppleve det igjen heller, men samtidig så handler det om å bli kjent med en helt ny kropp. Det kunne ha skjedd mye mer, man takket være god opplæring fra sykehuset i kosthold etter operasjon, samt en stor frykt for å bli kvalm, så går det veldig fint.


  Bilde tatt rett før operasjon, fikk på meg igjen ei bukse som ikke hadde passet på lange tider

  Jeg spiser små porsjoner, veldig ofte. Står jeg opp tidlig eller legger meg sent, er jeg ofte opp i 7 måltider. Det høres ekstremt ut, men mengden jeg får i meg tilsvarer mindre enn ett helt normalt kosthold tilsier, så det er ikke så mye likevel. I tillegg til å spise ofte, bruker jeg mye grove produkter og prioriterer proteiner. Til middag spiser jeg litt av alt, men hovedtyngden blir den typen kjøtt/fugl/fisk vi har, for å tilføye mest mulig byggeklosser til en kropp som tærer på hva som helst for tiden. Jeg bruker også proteinpulver i smoothie og annen mat, så jeg får ekstra den veien. Jeg tenkte jeg skulle legge ut en full oversikt over hva jeg spiser en annen dag, så hang tight.

  For min del, virker dette. Både maten, den bevegelsen jeg er i til daglig og operasjonen. Hvem av delene som drar hovedlasset, vet jeg ikke, men i kombinasjon så går det absolutt rette veien, for jeg har straks tatt av meg totalt 25 kg. Helt ærlig, så sliter jeg litt med å føle eierskap til vektnedgangen, men jeg jobber med saken. I tillegg, dette høres sært ut, så er det jo en mindre fornuftig del som syns det er trist og gi slipp. Jeg har båret dette rundt som beskyttelse og vern i flere år. Men nå er det nok, så for det komme til overflaten hva enn som er gjemt mellom alle kiloene.

  - Linn

   

 • Publisert: 11.06.2018, 18:59
 • Kategori: Livet
 • #comments">2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Chanett

  12.06.2018 kl.07:55

  Du er veldig flink. Jeg hadde operasjon i Oktober 17, og jeg trives bedre og bedre i kroppen min for hver eneste dag, til tross for alt som følger med ( rompa siger, puppene blir skinnfeller). Men jeg gleder meg til å følge deg videre. Massse lykke til

  LinnHaug

  12.06.2018 kl.09:24

  Chanett: Tusen hjertelig takk! :) Så gøy å høre at du har det bra! Uff, den derre huden gleder jeg meg ikke akkurat til, så håper jeg klarer å hente inn. Alt er vel dog ikke realistisk. xD
  Masse lykke til videre for din del også!! Pst, ta gjerne en tur innom www.vektop.blogg.no hvis du vil lese fra flere opererte. :)

  Skriv en ny kommentar